Canalblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Fem pas com tothom
23 février 2011

Abans Carnaval 8: ja tinc la disfressa

Abans Carnaval 8: ja tinc la disfressa
Mirant un dibuix de Bofarull me va venir la idea de la disfressa! Exòtic! Gens provocador! Dels tres personatges, no sé quin agafar! Aquest queda un xic pels homes! Potser que l'animal serà més neutre! Se caldrà apartar!
Publicité
22 février 2011

Diumenge al Vallespir

Diumenge al Vallespir
Prendre el sol... el sol d'hivern... mirar l'aigua de la Guillema... i esperar diumenge... un diumenge al Vallespir... Un patac verd XXL
27 février 2011

Óssos a Prats

Óssos a Prats
Una bona sardana per començar, un petit contrapàs per seguir, una pujada al castell, (a l'altre castell) i... a tocar pels uns, a tocar amb les mans negres pels altres! I, se pot tocar música amb les mans brutes? NO!
28 février 2011

Dilluns de Carnaval

Dilluns de Carnaval
Me disfressi te disfresses se disfressa ens disfressem se disfressen Us disfresseu? Xequeres disfressades...
6 mars 2011

Ós a Sant Llorenç

Ós a Sant Llorenç
-Fas d'ós? -No! Sóc una dona! -Fas de monaca? -No! Sóc una dona! -Fas d'escalfadors? -No! Sóc una dona! -Ja ho sé! Fas de figuereta? -Sí! -Es una cosa de dona! -Tot i que hi ha homes que ho fan!!!
Publicité
21 février 2011

Mocador festa de l'ós

Mocador festa de l'ós
-El vull! -Qui? -El mocador! -On el puc tenir? -Què? -El mocador! -A Sant Llorenç? -Ben segur! -Me'l posaré a Prats diumenge! Es un xic massa taronja... Groc i negre quedaria millor!
15 mars 2011

la patorra

la patorra
La patorra té set peus. Set peus com les setmanes de la quaresma. A la patorra, també li diuen la Vella Quaresma. També té set cames. A cada cama un peu i a cada peu... una vigatana de Sant Llorenç... I els peus dels mainatges que no caminen? Sabatilles...
25 février 2011

Abans Carnaval 9: Llevant de taula

Abans Carnaval 9: Llevant de taula
Què seria carnaval sense el llevant de taula? Música a cada carrer música a cada casa... "El Danubi blau" (de Prats) pels uns, "El temps de les cireres" pels altres, "la Santa Espina" pel rondinaire... El llevant de taula per a fer Carnaval!
16 mars 2011

Aigua del Vallespir

Aigua del Vallespir
Aigües al carrer, aigua a la font, aigua al riu, aigua al cantir, aigua de la plana, aigua del Vallespir! La bossa "sota l'aigua".
20 mars 2011

Primavera al Vallespir

Primavera al Vallespir
Primer dia de primavera al Rosselló, La primavera... La primavera al Vallespir... Potser que és la primavera en altres llocs... Ah, si fos la primavera a pertot i per a tothom...
30 mars 2011

Serà una sardana al punt de creu?

Serà una sardana al punt de creu?
NO! Es pas una sardana! S'assembla a una sardana... Es una dansa... Es punt de creu? Es una butxaca? Es una bossa amb una dansa al punt de creu sobre la butxaca!
22 mars 2011

Transportar una tarta al Vallespir

Transportar una tarta al Vallespir
"Fem pas com tothom" tenia una trobada amb el nou equip femení del Vallespir. Una trobada on cal arribar amb una tarta. On posar la tarta? Dins un porta-tarta. Un porta-tarta del Vallespir. La tarta acaba sencera... i no fas un desastre quan arribes......
17 avril 2011

Joves del Vallespir

Joves del Vallespir
Endevineu on sem a la fotografia! Erem joves! Sobretot jo! vw
25 mars 2011

Lleugera com un núvol

Lleugera com un núvol
Lleugera com un núvol... Com un núvol del Japó? No, com un núvol damunt del Costabona...
11 mars 2011

El mal del país

El mal del país
Lluny, n'hi ha que s'estan lluny de casa. Se pensen que, al Vallespir, fa calor cada dia, que el cel és sempre blau. Sovint és així. Hi ha dies que fa fred, hi ha dies que neva, hi ha dies que plou... El mal del país, és un mal que se pot curar tornant...
12 mai 2011

Records de la meva infantesa...

Records de la meva infantesa...
Quan arribem a casa, la primera cosa que fem és anar a ca la Solange... Hi trobem un poc de tot i sobretot caramels, llaminadures i altres coses sucrades! Per marcar bé a la "bimbeloterie" me calia un moneder de forma adequada.... Tal dit, tal fet: vet...
20 juin 2011

Ema

Ema
- Fa poc temps, quasi 3 mesos, un teixidor de Sant Llorenç i la seva dona van tenir una nina... com que sem companys li vaig preparar tres cosetes... -Val millor tard que mai! - Petonets a Ema i als seus pares !
2 juin 2011

L'hort del meu pare 2

L'hort del meu pare 2
El meu pare té un hort molt bonic... Això ja us ho he dit! Us en torni a parlar perquè en els seus arbres maduren fruites desconegudes: Què són? Albercocs, cireres, prèssecs? No! Moneders! Es que allà dalt, fem pas com tothom!
7 juin 2011

Bosc del Vallespir

Bosc del Vallespir
Es el bosc de Sant Antoni? Potser que és el que hi ha entre Sant Llorenç i la Farga? Més aviat és cap a sota del Coll d'Ares? Me sembla que deu ser baixant de Montferrer! Sé pas! Me recorda un bosc del Vallespir a la tardor!
5 juillet 2011

Fa temps que nos ens veiem

Fa temps que nos ens veiem
Fa temps que no ens veiem! Nosaltres sem al Vallespir... Vosaltres a la plana... N'hi ha que s'estan al Vallespir... N'hi ha que sé pas on viuen... Trobem-nos a Prats de Mollo diumenge 10 de juliol. Hi serem totes!!! Totes? Si! Totes!
21 juillet 2011

De la plana al Vallespir

De la plana  al Vallespir
Ja està! Tinc visita! Les companyes de la plana pugen al Vallespir! Visitarem Prats, tocarem, menjarem i treballarem un xic.
26 juillet 2011

Bolets a Sant Llorenç

Bolets a Sant Llorenç
Has anat als bolets? N'hi ha? Pensa-te, ho dius! Diumenge, tothom vindrà a collir bolets! Hi ha un mercat a Sant Llorenç? Diumenge 31 de juliol? M'ensenyaràs el que has cosit!!!
31 juillet 2011

Veniu a descobrir Sant Llorenç de Cerdans...

Veniu a descobrir Sant Llorenç de Cerdans...
Si veniu a visitar Sant Llorenç, veureu veureu i ens veureu... Amb totes les novetats... Només avui diumenge 31 de juliol... Després caldrà esperar... un xic...
9 juillet 2011

Demà a Prats

Demà a Prats
Demà, a Prats, a l'hora on uns tornaran de Ceret, altres d'Argelers o de l'Alguer, les dones de "fem pas com tothom" passaran a l'accio.
8 août 2011

Pintades

Pintades
Pintades a les parets... Pintades ... Totes del Vallespir!!!
Publicité
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 > >>
Fem pas com tothom
Publicité
Newsletter
Publicité