Canalblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Fem pas com tothom
25 mars 2012

Lipdub 2

Lipdub 2
Es veritat que quan arribes del Vallespir i que te diuen que hauràs d'anar al 13! Sabes pas on és i sobretot sabes pas què hi faràs amagat al carrer! Què fariem pas per a defensar la llengua catalana!
Publicité
2 mai 2012

Es pas sovint que tenim "vide-grenier" al

Es pas sovint que tenim "vide-grenier" al
Es pas sovint que tenim "vide-grenier" al Vallespir i ens cal anar cap a la plana. Se troben cada coses... Sort que és pas d'ara i que se diuen pas més coses així ara!
24 juillet 2012

Flors de Sant Llorenç

Flors de Sant Llorenç
A Sant Llorenç també neixen flors a cada instant... Què te penses!!!
25 juillet 2012

Braçalets de Sant Llorenç

Braçalets de Sant Llorenç
Sort que a Sant Llorenç també fem braçalets! A Prats, n'heu pas fet ni un! Els tindré tots diumenge a la festa de l'espardenya!
26 juillet 2012

Collars de Sant Llorenç

Collars de Sant Llorenç
Es pas perquè a Prats sabeu fer collars que a Sant Lllorenç no tenim models nous! Diumenge, a la festa de l'espardenya, mirarem qui en té més!
Publicité
27 juin 2012

Fa calor

Fa calor
No sé si ho sabeu? Fa calor a la plana. Avui a Barcelona també feia calor! Al Vallespir fa bo. Calor? Just el que cal! I al Conflent, quin temps fa?
6 novembre 2012

Bolets

Bolets
De bolets n'hi ha pas! Podeu passejar, belleu un o dos de dolents i res més. Val millor cosir!
14 avril 2012

Aniversari republicà

Aniversari republicà
Els anys passen... Sembla que era ahir... Avui ja tinc 81 anys! Poca gent me felicitarà... Qui ets? La República catalana
12 novembre 2012

Dreta i esquerra a l'anglesa

Dreta i esquerra a l'anglesa
Fes apolit! Te cal mirar del bon costat i pas te precipitar! Allà tot va del revès... o potser sem nosaltres que hi anem!
13 novembre 2012

My tailor is rich

My tailor is rich
Ja ho sé que a Sant Llorenç sabeu parlar molt bé l'anglès. A Prats, en sabem pas gaire... I lo poc que sabem dir, és pas sempre fàcil d'ho col.locar. Encara, que finalment de "tailors" n'hi deu haver força. El que sé pas és si són rics o no... My tailor...
8 mars 2013

la tornada

la tornada
Sí, sí,sí, tornem! Se pot pas ser a pertot! Carnaval a Prats, carnaval a Sant llorenç, novetats a peta pell... I vosaltres què feu?
10 mars 2013

Novetats! Només novetats! Sempre novetats! Es pas

Novetats! Només novetats! Sempre novetats! Es pas
Novetats! Només novetats! Sempre novetats! Es pas senzill tenir una idea cada dia!
29 décembre 2012

Com abans

Com abans
Quedar com abans, a les escales de la Plaça del Rei, parlar de l'actualitat, passejar per la ciutat, tornar a fer el món, compartir petits de regals visuals i tèxtils
16 mars 2013

Molt millor

Molt millor
Quatre llacets, només? Bosses! Bosses noves i reversibles! Que te'n podes anar a Custoja o a Barcelona amb la mateixa bossa!!! Què hi diues? N'has fet tu a Prats?
28 novembre 2011

Tardor plujosa

Tardor plujosa
La tardor plujosa fa que els peixos se quedin pas dins les basses i se passegin pels jardins. Ells també vindran diumenge 4 de desembre a Toluges.
30 octobre 2011

Ja no plou al Vallespir

Ja no plou al Vallespir
Ja no plou i podrem sortir a passejar a Sant Llorenç o millor a Prats de Molló.
10 août 2012

Les finestres

Les finestres
Tenim pas cap noticies de les finestres que s'estan pintant. Sabem pas a què s'assemblaran al final de l'estiu... "Fem pas com tothom" prepara la seva última sortida de l'estiu: diumenge a Prats.
4 novembre 2012

La caça

La caça
Me sembla que aquest vespre m'arribarà un tros de singlar. He pas anat a caçar! Just que n'hi ha que hi van i que me'n deixen davant de la porta.
9 novembre 2012

Reunions

Reunions
No me diguis que si no estàs cosint és perquè has anat a la reunió de carnaval? Si de fet funcionarà igual que l'any passat... De què te preocupes! Faries millor de venir a cosir!
4 février 2013

Bon gust

Bon gust
Només podien passar a Barcelona aquestes coses... Nosaltres, només cosetes de bon gust...
28 novembre 2012

Els avantpassats del British Museum

Els avantpassats del British Museum
Sé pas si era un parent meu? El català, hi era pas sobre la pedra? Es una serp del Vallespir: sap pas si ha d'anar a Sant Llorenç o a Prats! Podria fer de monaca per Carnaval? Segur que un indi va venir a Prats! Hi era pas això al museu...
1 décembre 2012

Carregar

Carregar
Nos cal carregar el cotxe per anar al mercat de nadal de Millars. Te passaré a prendre al Pas del Llop! I després cap al Riberal!
21 décembre 2012

Res de res

Res de res
Sé pas perquè te volies estar al fons d'un forat a Sant Llorenç. A Prats tampoc ha pas passat res! Si cal serà demà la fi del món! Del cop me'n vaig a Barcelona!
11 mars 2013

Cosetes delicades

Cosetes delicades
Què te creues? Només a Prats hi ha novetats? Doncs no senyora! Es pas perquè fem carnaval quan fa bon temps que no tenim cosetes noves i delicades!!!
8 novembre 2012

Japó

Japó
Japó? No, no! Només Sant Llorenç i pas Prats de Molló!
Publicité
<< < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>
Fem pas com tothom
Publicité
Newsletter
Publicité